Voorwaarden

Opdrachten:
Bij het maken van de afspraak om op een school/peuterspeelzaal te komen fotograferen , wordt er nadien een bevestiging gestuurd met daarin de besproken data, tijd en andere voorwaarden.

Annuleren:
Annuleren kan uitsluitend schriftelijk via de mail, met daarin de reden en uiterlijk een week van te voren.

Fotoprodukten:
Fotoprodukten (foto afdrukken, canvasdoeken, plexiglas, aluminium, en andere fotoprodukten) worden pas geleverd na betaling van het totale bedrag.

Indien fotoafdrukken, canvasdoeken e.d. beschadigd worden afgeleverd dient men dit binnen 24 uur na ontvangst kenbaar te maken aan Ina’s Schoolfotografie.

Ina’s Schoolfotografie is niet verantwoordelijk, wanneer het eindprodukt afwijkt van de kleurweergave op het beeldscherm van je computer/laptop/ipad. De kleur en helderheid van een niet gekalibreerd beedscherm kan afwijken van een gekalibreerd beeldscherm (zoals die waarmee Ina Vrinssen fotografie werkt), waardoor je kleuren op je eigen beeldscherm anders kunt ervaren dan de kleur en/of helderdeid van de foto’s in werkelijkheid.

Je hebt in dit geval geen recht op een nieuw product, terugstorting van de betaling of een andere vergoeding.

Ina Vrinssen fotografie is niet verantwoordelijk en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de kwaliteit van fotoafdrukken of fotoproducten, welke door jezelf of derden zijn gemaakt.

Levertijden
Op alle nabestellingen zitten levertijden, deze zijn per produkt verschillend. Ina’s schoolfotografie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen van leveringen welke door de leverancier zijn ontstaan.

Auteursrecht
Het auteursrecht van de foto’s blijft te allen tijde bij Ina’s schoolfotografiem (Ina vrinssen).
De foto’s zijn uitsluitend bestemd voor gebruik in privé sfeer, let hierbij op de Auteurswet.
De foto’s zijn uitsluitend bestemd voor gebruik in privé sfeer, let hierbij op de auteurswet. Je koopt tenslotte de foto’s en niet de rechten.

Indien je ervoor kiest zelf foto’s op social media te plaatsen (zonder Ina Vrinssen fotografielogo), dan dient de naam van Ina Vrinssen, duidelijk te worden vermeld, of een verwijzing naar www.inavrinssenfotografie.nl in de publicatie te worden opgenomen.

Mocht Ina Vrinssen gebruik willen maken van foto’s die gemaakt zijn in een opdracht en zij wil die gebruiken voor publicatiedoeleinden, dan zal zij van te voren toestemming vragen aan desbetreffende persoon of ouders van die persoon.

Het is niet toegestaan geleverde foto’s en/of digitale bestanden in een andere (kleur) bewerking of uitsnede op social media of ander websites te plaatsen zonder naamsvermelding van Ina Vrinssen fotografie.

Privacy & Persoonsgegevens
Ina Vrinssen fotografie zal nooit de persoonsgegevens, zoals bij ons bekend, openbaar maken of doorgeven aan derden.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres zal nooit gepubliceerd of gedeeld worden.

U kunt de volgende HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>