Veel gestelde vragen

Wat voor kleding moet mijn kind aan?

De foto wordt het mooiste als je kind zich lekker voelt. Dus trek kleding aan die hij of zij mooi vindt en lekker vindt zitten. En stem de kleding af op een broertje en/of zusje voor als ze samen op de foto gaan. Denk ook even aan de schoenen, voor als ze helemaal op de foto worden gezet.

Fotografeer je mijn kind in kleur of zwart/wit?

Ik fotografeer in kleur. Maar een afdruk in zwart/wit is natuurlijk mogelijk. Als je dat wilt, neem dan even contact op via de e-mail.

Hoe werkt de bestelservice?

Als ik langs ben geweest op school, peuterspeelzaal of kinderdagverblijf, krijgt je kind een brief mee met daarop de gegevens hoe de foto’s te bestellen. In het menu aan linkerkant, vind je de knop “bestellen”. Het wijst zich eigenlijk vanzelf. Mocht je toch problemen hebben, e-mail mij dan even en dan los ik het zo snel mogelijk op.

Welke producten en maten zijn er?

De foto’s kunnen in verschillende formaten geleverd worden. Van 13×18 tot 60×90 cm. Ook kun je kiezen voor canvasdoeken, acryl op dibond en zelfs aluminium gedrukt. Dit kan ook in verschillende formaten. Op de site bij de producten staan voorbeelden van de fotoprodukten die te krijgen zijn. Bij de bestelservice staat ook alles duidelijk vermeld.

Zijn er ook andere formaten verkrijgbaar, bijvoorbeeld vierkant?

Natuurlijk zijn er ook andere formaten te verkrijgen, zoals vierkant. Voor meer informatie neem contact op via de e-mail.

Kunnen de foto’s ook ingelijst worden?

Bij de bestelservice staan opties om een foto ingelijst te bestellen. Wil je echter een andere lijst om de foto of een ander formaat, dan kan dat. Neem dan contact op via de e-mail.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres zal nooit gepubliceerd of gedeeld worden.

U kunt de volgende HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>