Wie ben ik

Toen ik twintig werd, maakte ik mijn eerste foto’s. De klik was er direct. Ik vond fotograferen zo leuk, dat ik naast een spiegelreflexcamera al snel een donkere camera had aangeschaft.

Ondertussen ben ik professioneel fotograaf en heb een eigen studio waar ik veel portretfoto’s maak. Ook werk ik veel op locatie en voor verschillende bedrijven en organisaties. Verder fotografeer ik bruidsreportages en geef ik de cursus basisfotografie. Wil je hier meer over weten? Kijk dan op www.inavrinssenfotografie.nl

Schoolfotografie kan spontaner. Daar ben ik van overtuigd. Het kan mooier en natuurlijker. Tijdens dat kleine moment dat een kind wordt gefotografeerd kan het zelfs lol hebben. En wat is er mooier dan precies dat moment vast te leggen? Ik heb veel ervaring met het fotograferen van kinderen vanaf 0 jaar. Schoolfotografie is daarom voor mij een logische stap. Maar dan wel écht leuk, en niet gemaakt.
Ik ben lid van de beroepsvereniging van fotografen, de Master Photographers Network. Om mijn kwaliteit hoog te houden en op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de fotografie.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres zal nooit gepubliceerd of gedeeld worden.

U kunt de volgende HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>